Saturday, June 5

berakhir sudah memori

kisah kau dan aku sudah berakhir. mungkin tidak ramai yang tahu mengenai kisah ni. tp elok la begitu kerana beliau tidak suka ceritanye di gembar- gemburkan. huhuh. kisah ini bermula tidak lama dahulu.

di dalam satu tempat, si lelaki ini telah berkenalan dgn si gadis. pada mula nye, hanya lah kawan di facebook. biaselah macam product life cyle gak la. lepas da knal kat fb, mtk skype la pulak.
ahaha. mau x mcm tiap2 hari lak ngadap skype tuh. ntah sembang pasal ape pon xtau.

hurm, tiba la mase nak raya. sblom nak blik cuti tuh, si lelaki nie mtk la num phone gadis. mule2 gadis xnak bg; yela, ko giler ke bg num kat ntah sape2. then, hubungan kawan dorg nie dalam stage GROWTH la. ok la what? haha. makin advanced.

hurm, setelah lame punye kenal. <--- (kononnye due2 da jmpe soulmate la). ahaha. amacam best x citer nie?? dorang pon kapel la. ala, cm biase la. kalo laki ngan pompuan kawan --> pastuh kapel ---> pastuh tunang ----> kawen! yeah! that it. itu namenye kehidupan yang standard.

ok2, sambung blik. biler da kapel nie. dorang wat la bende same2 ; kate orang bau kentut pon wangi. ahaha. rupenye dorang nie xley nak cope antara satu sama laen. asek nak gadoh je.
kejap baik, kejap gadoh. ish3.

setelah sekian lame berKAPEL, dorang rase cam x ngam je antara satu same laen, dorang pon amek keputusan utk terus berkawan je. ok la. dari jd musuh. huhuh. dan itu lah cerita tentang kau dan aku, saya dan awak, bee ngan dear, syg ngan abang and so on. full stop!

2 comments:

  1. semoga suatu memori yg lebih indah akan menjelma..
    aminn...

    ReplyDelete
  2. safi_annas : moga2 macam tuh la.amin

    ReplyDelete